Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Heló! Van egy TV-m (16:9) és...

Heló! Van egy TV-m (16:9) és Full HD-s. A gépet amikor rajta menetem,16:9-es módban nem jeleníti meg a teljes képet. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

"Csak pásztázás" módban jó, de minden alkalommal oda kell állítanom.

Miért van az hogy a Full HD-s 16:9-es Samsung TV-n nagyítva jelenik meg a kép ha 1920x1080p a gép felbontása?

#full HD #csak pásztázás
2014. szept. 16. 19:04
 1/2 Brenya ***** válasza:
Ezt a részt nem teljesen értem:"A gépet amikor rajta menetem". Szerintem a TV beállításánál lehet hogy "zoom"-ba van.Nekem nem Samsung tévém van de a képernyő beállításnál több választás is lehetséges(auto,teljes,zoom1,zoom2).
2014. okt. 17. 11:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem NVidia kártyával volt hasonló gondom, de a saját NVidia Vezérlőpult programjával finomhangolni kellett egy kicsit... (Az asztal méretének és helyének beállítása...)
2014. dec. 10. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!