NCore-ra belehet jutni ingyen valahogy?
Figyelt kérdés
2014. szept. 15. 21:03
1/6 Koplárovics Béci válasza:
Sőt. Csak ingyen lehet. De ehhez kell valaki, aki küld neked egy meghívót. De az nem én leszek.
2/6 anonim válasza:
Ha 1016 Ft-ért küldesz az Ncore-nak egy SMS-t, és megadod nekem az aktiváló kódot, akkor kapsz tőlem meghívót.
3/6 A kérdező kommentje:
Mit hova kell küldeni? Kifejtenéd bővebben/érthetőbben?
2014. szept. 15. 21:30
4/6 anonim válasza:
Van az ncore-nak prémium szolgáltatása, ami annyit tesz, hogy ha a felhasználó küld nekik egy SMS-t megadott kóddal megadott számra, vagy pénzt utal nekik, akkor kap tőlük egy aktivációs kódot, amit az oldalra beírva prémium tag lesz. A prémium tagok tudnak meghívókat is küldeni.
SMS-ben fizetés esetén 1 hónap 1016 Ft. Ha te kifizetsz nekem egy 1 hónapos prémium tagságot, akkor kapsz tőlem meghívót. Röviden ennyi.
5/6 Victory1995 válasza:
Itt találhatsz nagy szerencsével. :)
6/6 Victory1995 válasza:
* ez a csillag nem kell oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!