SOS! Vista Ultimate kétszer telepítve?
Sziasztok!
Nagyon sürgősen kellene nekem a segítségetek!
Barátom laptopján töltöttem volna le pdf fájlt, aztán felugrott valami (el sem tudtam olvasni), bepánikoltam, rendszergazda jogosultságot kért, én pedig rá nyomtam, aztán szépen leállt magától a gép. Onnantól kezdve, ha bekapcsoltam csak a nagy feketeség fogadott. Gondoltam kijavítom a hibát, beraktam a telepítő cd-t, rányomtam a javításra, de szintén ugyanaz fennállt. 2 partíció volt/van a gépen. Ugye a helyi leme c-n volt az operációs rendszer a D-n pedig a cuccai. Gondoltam újrarakom a gépet, ugye ha a D-hez nem nyúlok hozzá, akkor ott nem történik semmi, minden megmarad. Fogalmam sincs hogyan csináltam, (pedig direkt kényszeresen odafigyeltem, hogy a D-nek ne legyen smmi baja, a D-hez hozzá sem nyúlok) a D-partíciót töröltem és hoztam újra létre.. :(
A problémám az, hogy amikor tölt be a gép 2 Vistát ajánl fel, hogy melyiket akarom használni.
A másik pedig az, hogy ugye értelemszerűen a D-ről eltűnt minden :(
Helyre tudom még hozni valahogyan? Nagyon-nagyon mérges lesz rám...
A legfájdítóbb és legidegesítőbb az egészben az, hogy egy meglepinek a "hogyan készítsük el" leírását akartam letölteni..
Hát ez tényleg nagy meglepetés lesz... :(
Ott kezdődik a probléma, hogy miért Vista? A Vista csak egy átmeneti félbevágott járókeret az XP és Win7 között.
Indítsd el a rendszert, ha szerencséd van, akkor az adatok egy részét vissza tudod állítani pl a Defraggler programmal. Bár nem vennék rá mérget, mivel rátelepítetted a rendszert, az meg már felülírta a dolgokat rajta.
Jártam hasonlóan. Töröltem a C-t, lejjebb léptem figyelmetlenül és megnyomtam...ENTER!!! a D-n a telepítést.....kész, annyi. Próbálkozhatsz adat visszaállító programmal, csak a régi alól futtasd. Recuva portable/mély vizsgálattal. Kell egy külső HDD, amire mented amit találsz, ez fontos nehogy felülírd.
Számíts rá kb 1 napot...a keresést éjszakára nyugodtam hagyhatod...sajnálom.
Hát az ő gépe, neki jó a Vista.
Végülis ami lênyeg volt, hogy a képeket vissza tudjam àllítani, ezt sikerült az IskySoft Recovery-vel.
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!