Szerintetek is másolat (hamisítvány) ez a DVD?
Interneten vettem, szerintem másolat, viszont mielőtt visszavinném, megkérdeznélek titeket is.
Itt a kép: [link]
Mit gondoltok róla, a közepére oda van írva, hogy Verbatim. Így nem adtak ki DVD filmet. Igaz?
Köszönöm a válaszokat, úgy néz ki, hogy nem akarja visszaadni a pénzt, azt mondja, hogy keres eredetit.
Azzal takarózik, hogy ajándékba és nem tudott róla, hogy hamis. Feljelenthetem?
Sok értelme nem lenne a feljelentésnek, az utána következő hercehurca miatt. Viszont, ha valóban ad helyette egy eredetit (valódi eredetit :), akkor, mondjuk, célnál vagy. Viszont, ha ez nem jön össze, megéri ráijeszteni, hogy hamisítás miatt feljelented. Biztos, hogy inkább mindent visszafizet.
Ennek ellenére megérdemelné a feljelentést, bár én például biztosan nem tenném, mert utálom az elhúzódó bírósági eljárásokat. Egyszer tanúként voltam egy (kissé) hasonló esetben beidézve, na azt nem szertném megismételni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!