Régi nyomtatóval lehet windows8-as rendszeren keresztül nyomtatni?
Bizony, sok régebbi cucchoz nincsen már win8-ra illesztőprogram. Különösen a HP nem arról híres, hogy ilyeneket kiadna. Konkrétan ehhez a típushoz ennek ellenére elvileg van, itt: [link]
Nekem is 1005-ös van a munkahelyemen, de sajnos nem P-s, ahhoz például nincs, és azt válaszolták, nem is lesz...
Ezért nem is tudtam az új, Win 8.1-es géphez telepíteni. De ugyanígy vagyok a szkennerrel is (szintén HP), azt sem lehet használni az új géppel. Így aztán kénytelen vagyok megtartani a régi gépet XP-vel, amin nincs is más, mint a két eszköz, meg egy-két olyan program, ami 8-on már nem működik (még feltelepíteni sem engedi). Aztán pendrive-on hozom-viszem a szkennelt illetve a nyomtatni való dolgokat a két masina között.
Mint a leírtakból lehet következtetni, bizony vannak sajnos olyan programok, amik 8-on már nem működnek, sőt a legtöbbet feltelepíteni sem lehet. Egyszerűen kiírja, hogy nem kompatibilis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!