1 óra (kép nélküli) chatelés kb mekkora adatforgalmat hoz?
Figyelt kérdés
1 emberrel telefonról2014. szept. 10. 13:43
1/5 anonim válasza:
Az sok mindentől függ. Protokoll? Üzenetek átlagos hossza? Üzenetek között eltelt átlagos idő?
2/5 anonim válasza:
Ha tényleg csak szöveg, meg sima smiley-k (a facebook matricáit is szerintem képként küldi), akkor szerintem legfeljebb pár MB.
3/5 anonim válasza:
#2 generáljak neked egy óra alatt több GB adatforgalmat kizárólag szöveges üzenetekkel?
4/5 anonim válasza:
Programmal én is tudnék generálni, ember.
Chatelésről volt szó. Jah, és gondolom értelmesről, mielőtt még "a billentyűzetre rátenyerelek" ötlet vagy hasonló jönne.
5/5 anonim válasza:
Jah, és hogy valós példát is hozzak:
A páromnak 500 MB a havi kerete, amivel legalább 2 hétig elvan. És Facebookon elég sokat beszélgetünk midnen nap, szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!