Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért ilyen lassú a Chrome...

*Victorique* kérdése:

Miért ilyen lassú a Chrome (vagy a gép (? ) )?

Figyelt kérdés

Semmi egyéb program vagy mappa, 3 oldal a Chrome-mal, ennyi van megnyitva és mégis lassú a gépem, az összes folyamat közül a Chrome eszi a legtöbbet (még az svchost.exe ami több, összesen 18000 K fogyaszt ez most kevésnek számít). És minél régebb óta fut, annál több lesz. CPU 0-7%, RAM 69%-t ír. Sokszor lefagy, összeomlik, vagy a Shockwave Player nem válaszol, Flash oldalakat lassan tölti be, youtube és online lejátszók csak akkor nem akadnak, ha semmi más nincs megnyitva (nem csak böngésző, de más se...).

Mit tudok tenni, hogy gyorsabb legyen?

Gépen 1-2 naponta lefuttatom a tisztogatót Advanced SystemCare-t, vagy néha a CCleaner-t, de nem igazán javul a helyzet. Acer 5315-ös laptop.

Lehetőleg konyhanyelven fogalmazzatok :)

Ez a kép hozzá, de ennek van, hogy többszörösét eszi:

[link]

Válaszokat előre is köszönöm!

2014. szept. 8. 19:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért fut a chrome.exe 8x ? elég ha egyszer fut
2014. szept. 8. 19:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert a chrome ilyen,mindig egyszerre több exe fut.
2014. szept. 8. 19:53
 3/5 A kérdező kommentje:
#1, 1 Chrome ablak van megnyitva, 3 füllel, de szerintem te sem értesz hozzá, olyanok írjanak, akik tudnak segíteni. A konyhanyelvet nem így értettem :D
2014. szept. 8. 20:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Na mindegy nekem egy exe futott
2014. szept. 8. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem ugyanez a gondom. ha meg van nyitva 2 3 fulben oldal akkor az oldalak kozt lassan valt at. eddig nem ilyen volt. 4giga ram i3-as proci van a gepben
2014. szept. 8. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!