Lehet dvd lejátszót egyböl számítógép monitorra csatlakoztatni? A dvd lejátszónál gépből kiszedettre gondoltam. Csak normális valaszokat kérek.
Nem, ugyanis
- a DVD olvasó nem önjáró, instruálni kell, a monitor ezt nem tudja
- mellesleg a monitor menü gombjai a monitor menüjét irányítják, nem is tudnál mivel gyalogolni a DVD menüjében
- a DVD-ből kiolvasott bitfolyamot értelmeznie kell valamilyen szoftvernek, hogy az bizony egy videó, erre sem képes a monitor
- de már csak ott megbukik a dolog, hogy kábelt sem találnál hozzá
#5 te nem olvastad el. Az volt a kérdés hogy rá lehet-e kötni. Rá lehet? Igen. Többféleképpen is, én leírtam egyet. Működni fog? Nem.
Illetve de, csak buta vagy. Ugyanis ha a dvd lejátszó olyan amelyik képes audio cd-t lejátszani, akkor egy 3,5-es kis jack kábellel hangfallal rendelkező monitorra rá tudod kötni, csak az áramellátást kell megoldani. Nem tudom hogy hány amper kell neki, de lehet hogy elég egy 12V-os elem, esetleg rá lehet kötni egy vasútmodellhez tartozó transzformátort.
Tessék.
#5: Elolvasták azok, csak viccelődnek egy hülye (és valószínűleg csak kitalált) kérdésen.
#7: Szerintem beépített hangszórós (multimédiás) monitoron is csak akkor tudod megszólaltatni a hangszórót jack kimenetes CD/DVD ROM -al, ha közben a monitor valamilyen forrásból kap video jelet.
Ugyanis készenléti módban, a hangszóró se fog bekapcsolni.
Szeretem amikor az analfabéták akarnak olvasni tanítani
Más szóval ki az a troll aki lepontoz mindenkit ? csak nem a kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!