Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van folyamatos 100% a...

Miért van folyamatos 100% a CPU használat egy sima internetezés közben?

Figyelt kérdés

Vettem egy Compaq eu100 all in one pc-t és kicseréltem a HDD-t egy új 360 GBos ra, valamint tettem bele 3 gb ramot is... Windows 7 ultimate 64 bit

Ha csak simán a Chrome van megnyitva akkor is fagy, lassul még egy online rádiót is 5 percbe telik mire betölt... Na a videókról nem is beszélve...

Mitől lehet ez a hiba? Még vírusírtót sem tettem rá hogy ne fagyjon jobban le! Így nem lehet rajta dolgozni, pedig az itthoni munkám miatt vettem...

30 ezer volt + új HDD és Ram bele...

Szomorú vagyok, de mit tehetnék vele?

Köszönöm ...

2014. szept. 7. 18:14
 1/9 papagenou ***** válasza:
bár nem számít elvileg, de felesleges 64bites rendszer, mert csak 3giga ramod van. amugy... leírnád milyen processzor stb van benne?
2014. szept. 7. 18:17
 2/9 anonim ***** válasza:
jól láttam hogy egy 1,6gb-s processzor van benne? az elég gyengus a win7nek..
2014. szept. 7. 18:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Intel atom 2x1,66 ghz, intel graphics media 3150 256 mb videókártya ami rendszer videómemória, stb...
2014. szept. 7. 18:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Csak az a gond hogy windows xp-n nem dolgozhatok, a laptopon win 8 volt, erre is azt akartam, csak nincs cdm hozzá...
2014. szept. 7. 18:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem tehetsz vele semmit, gyenge a gép, régebbi oprendszert tehetsz rá, az sokat javítana a teljesítményen(konkrétan a win7 majdhogynem önmagában felzabálja ezt a gépet).
2014. szept. 7. 18:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát ez nagy kár, de köszönöm a válaszokat, de esetleg ha 32 bitest tennék rá az javítana valamit vagy nem éri meg ? :) Köszönöm
2014. szept. 7. 18:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem javítana, a 64 bites annyiban tér el a 32 bitestől, hogy több memóriát tud kezelni.
2014. szept. 7. 18:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor windows 8- ról ne is álmodozzam? (pedig ahoz voltam szokva)... :)
2014. szept. 7. 18:39
 9/9 papagenou ***** válasza:
tegyél rá win7 startert. jóval kevesebbet fogyaszt, mint a sima 7, nekem egy asus eeepc-n is az megy, 2éve és soha nincs 100%kon az apu, pedig az csak 2x1ghz :)
2014. szept. 7. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!