Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem látom a Users/Felhas...

Miért nem látom a Users/Felhasználó mappámban az AppData mappát?

Figyelt kérdés
2014. szept. 6. 11:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Rejtett mappa, csak akkor látod, ha engedélyezve van a rejtett fájlok és mappák megjelenítése.
2014. szept. 6. 11:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Be van nyomva a rejtett mappák megjelenítése?

G.

2014. szept. 6. 11:26
 3/6 anonim válasza:
Ez egy rejtett mappa, ha csak simán megnyitod a felhasználó mappát, akkor nem látszik. Az elérési út a következő: %appdata% (ezt a sajátgép címsorába kell beírni)
2014. szept. 6. 11:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, megtaláltam amit akartam. Megfertőzött egy Web searches nevű kéretlen program, ami a böngészőm kezdőalán van mindig, de közben meg fertőzi a gépet, mert 1% és 99% között ugrál a merevlemez használat. Adwcleaner nevű programmal Scanneltem és töröltem is, de akárhányszor letörlöm, mindig újra megfejelenik az a fájl. Ezért rákerestem ennek a fájlnak a helyére, ami ugye az Appdata-ban volt bőven, ott kézzel kitöröltem, de megnyitottam a böngészőt és újra létrehozta magát az a fájl és sehogy sem lehet letörölni! Mi a francot kezdjek ezzel szerintetek?
2014. szept. 6. 11:32
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

Telepítsd fel a free-t! Arra figyelj, hogy a befejező képernyőn szedd ki a pipát, miszerint: nem akarod kipróbálni a teljes verziót! A free bőven elég és telepíthető meglévő víruskereső MELLÉ, mert nem rendelkezik folyamatos aktív védelemmel. Tehát ez csak irtásra szolgál, nem helyettesíti a víruskeresőt.

2014. szept. 6. 18:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Az lemaradt: Avast free-t ajánlok mellé...
2014. szept. 6. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!