Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A NAST-t bárhonnan elérhetem?

A NAST-t bárhonnan elérhetem?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ha otthon van a nasom, akkor ugye tökéletesen elérem a netről, de ha én mondjuk a suliba a telefonomról jelentkezek be másik netről, ugyanazzal a felhasználóval és jelszóvak, akkor is tudom használni?
2014. szept. 4. 21:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nincs a szerveren korlátozva, ha a router továbbítja a portot és tudod az ip-t, akkor elvileg...
2014. szept. 5. 07:13
 2/3 P.O.C. ***** válasza:
Bárhonnan elérheted, minden csak beállítás kérdése.
2014. szept. 5. 08:02
 3/3 Tengor ***** válasza:

Portot kell nyitni, illetve nem árt ha tudod az otthoni router WAN címét (vagy dinamikus DNS-t használsz).

Persze érdemes elgondolkozni rajta, hogy az iskolai vagizás megér-e annyit, hogy csak úgy kiteszed az adataidat a netre. Persze jelszó meg minden, de azért valljuk be, hogy nem túl szerencséd megoldás!

2014. szept. 5. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!