Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet Samsung GTI9070...

Szabó Zoltán 47 kérdése:

Hogyan lehet Samsung GTI9070 telefon memóriájából a telefonkönyvet (névjegyeket) számítógépre menteni?

Figyelt kérdés

Ha készüléket kábellel összekötöm a géppel, akkor a windows intézővel látok egy csomó könyvtárat amelyek különböző fájlokat tartalmaznak. A DCIM könyvtárban vannak pl. a telefonnal készített fényképek és videók, amelyeket egyszerűen át tudok másolni a számítógép valamelyik könyvtárába. Ugyanígy tudok PDF fájlokat feltenni a telefonra, amit aztán bárhol tudok olvasgatni.

Viszont nem találom sehol a telefonkönyv fájlt. Nagyon sok számom van elmentve a telefonon, nem szeretném, ha ezek a készülék meghibásodásakor, vagy ne adja Isten elvesztésekor elvesznének. Szeretnék a számítógépemre (külső merev lemezre) időnként biztonsági másolatot készíteni. Hogyan tudom megtenni ? (A régi "buta" NOKIA telefonommal ezt a NOKIA browser letöltésével meg tudtam tenni.)

#telefonkönyv #Samsung GTI9070 #fájláttöltés
2014. szept. 4. 12:31
 1/3 anonim válasza:

Töltsd le a Google Play-ről a

Super Backup applikációt.

Én is azt használom.

Azzal az app.-al el tudod menteni a telefonszámaidat, sms-eket, naptári bejegyzéseket, letöltött alkalmazásokat.

Ez az egész kiíródik az sd-kártyára amit át tudsz tenni a gépedre.

Bár nekem úgy van beállítva ez a program, hogy havonta autómatikusan elmenti az adatokat és azonnal feldobja a mail címemre.

2014. szept. 6. 08:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Simán kábellel nem is lehet ?
2014. szept. 7. 10:21
 3/3 anonim válasza:

Végülis lehet azzal is.

Töltsd le a gépre a Kies-t vagy a New PC Stúdio-t.

Bár megjegyzem az app. sokkal többet tud.

2014. szept. 7. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!