Hogyan lehet Samsung GTI9070 telefon memóriájából a telefonkönyvet (névjegyeket) számítógépre menteni?
Ha készüléket kábellel összekötöm a géppel, akkor a windows intézővel látok egy csomó könyvtárat amelyek különböző fájlokat tartalmaznak. A DCIM könyvtárban vannak pl. a telefonnal készített fényképek és videók, amelyeket egyszerűen át tudok másolni a számítógép valamelyik könyvtárába. Ugyanígy tudok PDF fájlokat feltenni a telefonra, amit aztán bárhol tudok olvasgatni.
Viszont nem találom sehol a telefonkönyv fájlt. Nagyon sok számom van elmentve a telefonon, nem szeretném, ha ezek a készülék meghibásodásakor, vagy ne adja Isten elvesztésekor elvesznének. Szeretnék a számítógépemre (külső merev lemezre) időnként biztonsági másolatot készíteni. Hogyan tudom megtenni ? (A régi "buta" NOKIA telefonommal ezt a NOKIA browser letöltésével meg tudtam tenni.)
Töltsd le a Google Play-ről a
Super Backup applikációt.
Én is azt használom.
Azzal az app.-al el tudod menteni a telefonszámaidat, sms-eket, naptári bejegyzéseket, letöltött alkalmazásokat.
Ez az egész kiíródik az sd-kártyára amit át tudsz tenni a gépedre.
Bár nekem úgy van beállítva ez a program, hogy havonta autómatikusan elmenti az adatokat és azonnal feldobja a mail címemre.
Végülis lehet azzal is.
Töltsd le a gépre a Kies-t vagy a New PC Stúdio-t.
Bár megjegyzem az app. sokkal többet tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!