Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem akarja felismerni a cd-ket?

VálaszolóVálasza kérdése:

Nem akarja felismerni a cd-ket?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a gond, hogy a gépem, amikor beteszek egy cd-t úgy csinál, mintha üres lenne a meghajtó, a sajátgépben is azt jelzi, hogy nincs cd. Nos az összes cd-veé ezt csinálja, néha akarja forgatni, de abbahagyja. Mondjuk van a ROme Total War, nagyon tetszik az a játék, azt sem akarta beolvasni, és azt kellet csinálnom, hogy ki be nyomogattam a cd-t, mire végre felismerte kb 4 óra alatt. Minap szétszereltem a gépet, kicsit kitakaritottam, és kifújogattam, de semmi nem változott. Segitség kéne, mert meg akarnám venni a Bf4, vagy a Vod MW3-de ez miatt nem lehetséges, és semmi c-s játékot nem tudok játszani :( Egyébként a gépem karácsonykor lessz 9 éves. Köszönöm a választ

2014. szept. 2. 08:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Most CD vagy DVD?

Nem ugyanaz.

Egyébként tönkremehetett a meghajtóban a lézer. Nekem volt olyan, hogy DVD-t már nem olvasott be (max. eredetit), de CD-t igen. (Ennek az az oka, hogy 2 lézer van benne...)

Ha ki tudod próbálni másik meghajtóban, és ott megy, akkor nem a lemezekkel van a gond. De ha ott sem megy, akkor lehet, hogy a lemezek rosszak.

4 ezerért lehet venni új DVD írót, pl.:

[link]

Viszont játékot lehet, hogy már nem lemezen kéne megvenni. BF4-et pl. az Origin-en meg tudod venni, szerintem a multizáshoz is kell amúgy, és ott még talán olcsóbb is, mint egy boltban.

2014. szept. 2. 08:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is úgy van, a Cd-t beolvassa, amikre zenéket teszek, de a DvD-t, amin játék van, sehogysem. Próbáltam már rengeteg DvD-vel, de nem működött.
2014. szept. 2. 08:35
 3/6 A kérdező kommentje:
És amit elküdltél, ugyan az a lemez iróm
2014. szept. 2. 08:36
 4/6 csacsi2 ***** válasza:
tönkrement az író. Nekem is ez volt hogy először nem olvasta a DVD -lemezeket, majd hibásan kezdett el írni cd ennek ellenére beolvasta...
2014. szept. 2. 08:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor az is lehet, hogy okkal ilyen olcsó...

(Ez mondjuk nekem sem jó, mert otthonra én is ilyet vettem...)

2014. szept. 2. 08:59
 6/6 csacsi2 ***** válasza:
akkor csak megjegyezném nekem is a samsung(tipusra már nem emlékszem) ment tönkre, most egy hasonlóan olcsó LG (HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20) -van ami már (még) bírja 4 éve.
2014. szept. 2. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!