A Intel i5 4670K jó gamelésre?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Intel Core i5-4670K
Asrock B85M alaplap
Kingston 4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Blue HX316C10F/4 memória
Western Digital 1TB 64MB SATA3 WD10EZRX merevlemez
Ez a konfiguráció nagyjából úgy jó? Videokártyát karácsonykor veszek bele meg több ramot!
Most erre futja, na még kérdés!
Milyen ház (ne túl drága, későbbiekben tudok venni jobb házat, de most egy, olyan házat ami olcsó és megteszi!)
Valamint milyen táp legyen benne az lehet erős, hisz majd egy erős videókártyát veszek bele! Vagy asus alaplap legyen benne?
2014. szept. 1. 18:34
1/6 anonim válasza:
Milyen vga-t fogsz venni? Mert egy tök jó processzor, nagyon erős de lehet elég kissebb is (jah és simát vegyél ne K-sat, vagy pedig Z jelzésű alaplapot hozzá)
2/6 anonim válasza:
Prociból legyen inkább 4460 és akkor belefér egy normális alaplap ( minimum H97)
3/6 anonim válasza:
Addig amíg nem veszel vgat, nem fogsz tudni nagyon játszani.
4/6 anonim válasza:
K-s processzorhoz Z-s alaplap kell! Inkabb egy i5 4460 H97-es alaplap!
HDD-bol EZEX legyen
A ram CL9-es legyen!
Tapnak egy FSP Raider 550W
Milyen vga-t tervezzel venni?
5/6 A kérdező kommentje:
VGA-ból még én sem tudom, valami erőset amit aproci megtud hajtani :) Nekem addig elég az Integrált vidikari, mert csak lolozok, a haveromnak i3-ja van és mivel olyan alaptop h nincs benne vidikari,csak integrált és van benne 60 fix fps mediumon (árnyékkal)
2014. szept. 1. 21:25
6/6 anonim válasza:
Mi aneved a lolba es hol jatszol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!