Tea folyt a laptopba. Mit kellene csinálnom?
Figyelt kérdés
Benne állt a tea. Kivettem az aksit. Meg a winchestert is, kitöröltem és visszatettem. Nem indul el. Vége a gépnek? Mit lehet ilyenkor tenni? Szerelő? Vagy új gép kell? Mennyibe fog ez fájni?(kb)2014. szept. 1. 15:55
1/2 kata kata válasza:
Szárítsd ki először, addig ne próbáld bekapcsolni.
2/2 anonim válasza:
Ilyenkor akár napokat is érdemes várni, vagy hajszárítóval nekiesni, amíg teljesen meg nem szárad, csak utána szabad újra áram alá helyezni.
Egy nagyon kis folyadék elég, hogy rövidzárlatot okozzon, és ha valami rejtett helyre befolyt, akkor látszólag száraz, de mégsem.
Ez most már mindegy, valószínűleg tönkrement. Esetleg egy szerelő meg tudja nézni, hátha valami cserélhető égett ki rajta, de mondjuk egy alaplapcserénél már jobban megérheti egy új gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!