A számítógép bekapcsolása után rögtön leáll videókari miatt. Garanciával visszaveszik? Többi ez alatt.
Figyelt kérdés
Tehát interneten szörföztem és egyszer csak kikapcsolt a gép.
Bekapcsolom a gépet és rögtön le is áll, annyi, hogy a ledek megvillannak, meg a ventilátor megfordul 1x és kész.
3 táppal és 2 alaplappal teszteltük, no meg egy kontroll videokártyával. A régi videokártyámnak semmi baja, működik rendesen. Kérdésem, hogy Garanciával visszaveszik, mert csak 4 hónapos, vagy valamit rám fognak kenni, hogy túlhajtottam vagy valami. IPON garanciafutárral megy vissza.
#számítógép #indítás után leáll
2014. szept. 1. 10:59
1/7 P.O.C. válasza:
Nem fognak rád semmit, ha OC -zted annak úgyis nyoma van. Szóval nyugi ki fogják cserélni.
2/7 anonim válasza:
Tápegységed elég hozzá?
Minden kábel be van kötve?
3/7 anonim válasza:
Ja hogy úgy,bocs,figyelmetlenül olvastam el a kérdést.
Ha túlhajtottad akkor az már nem garanciás,de nem hinném hogy ok nélkül ilyet feltételeznének.
4/7 anonim válasza:
Ha kiveszed a videó kártyát elindul a gép ? kártya melegszik ?
5/7 A kérdező kommentje:
Overlock-ot nem használtam, egyedül a ventillátort húztam fel sűrűn 100%-ra speed Fan programmal, de nem hiszem, hogy az kárt okozna. Ha a kártyát kihúzom, akkor működik, most is a régi kártyám van a gépbe és semmi baja sincs. Az szervizes kártya pedig soha nem ment 40 fölé, pláne hogy duál ventis.
2014. szept. 1. 22:29
7/7 A kérdező kommentje:
Ugye a Speed fam programmal a ventijét feljebb tudod vinni. Elég sűrűn felhúztam a ventillátorát 100%-ra, hogy játék közben ne melegedjen túl. Ez gond lehet neki?
2014. szept. 2. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!