Miért olyan nehéz rákeresni egy problémára, mielőtt itt kérdezné valaki ugyanazt, amit már millió és egy helyen megkérdeztek, és általában meg is válaszoltak?
Értem én, hogy sok ember nem ért hozzá, nem ezzel van a baj, de miért esik annyira nehezetekre megpróbálni először magatoktól megoldani? A kérdésekre általában az első találat kielégítő választ ad, gyorsabban megvan, egyszerűen nem értem, hogy hogy lehettek ENNYIRE lusták.
"Fut majd a gépen az xy játék?" "kihajta a procim a vga t?" "összeraknátok nekem egy gépet?" "50k ból milyen gamer pc t tudok összerakni 28" os monitorral?" "miért nem jó facebookon a <random probléma>?"
Szinte minden kérdésre tökéletesen kielégítő választ lehet találni maximum másfél perc keresés után, miért egyszerűbb ide leírni?
Szerintem hamarabb megismerték a GK-t mint a Google-t...:)
Szerintem a GYK a kezdőlapjuk...:)
Nem tudják, hogy léteznek tesztek és hivatalos weboldalak ha tudják is akkor értelmezni nem képesek őket. Ebből az a baj, hogy előbb hisznek a pletykáknak és vérpistiknek mint egy hivatalos weboldalnak.
A legbosszantóbb az, amikor itt a GYK-nak a keresőjét sem képesek használni, pedig előttük ugyanazt a kérdést 1000-szer feltették már.
(Emlékszem pár hete volt egy (országos) Facebook /oldal nem elérhető/ probléma. Körülbelül 14 kérdés jött 10 perc alatt egymás után, hogy: nálatok sem jó a Facebook?
Fel sem tűnt nekik hogy ezzel van tele a GYK főoldala, ők is rákérdeztek :))))
Bezzeg a moderátorok mindig a válaszadókat tiltsák ki de a buta kérdés ki írókat már nem
Példa: Mi a baja a gépemnek ? tegnap még müködött HELP 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!