Számtech boltban felrakják a windows 7-et a laptopomra?
Vettem 1 laptopot operációs rendszer nélkül.. nyilván megkéne venni tízezrekért a windows 7-et, na de nem rakják rá ilyen ha beviszem egy számtech boltba?? az 'ingyen' alatt azt értem, hogy nyilván nekik megvan a windows 7, a munkadíjat persze kifizetem nekik, de a program az ingyen lenne...
Csak mert (tudtommal) soha nem vettem még operációs rendszert, amikor a gépem elromlott és teljesen újra kellett telepíteni (többször is volt ilyen), akkor se kértek el tízezreket azért, hogy újra rárakják a windowst...
Nem ezt kérdeztem. :)
Nem az a baj, hogy én nem tudnám feltelepíteni - hanem az, hogy ahhoz megkéne venni hogy feltudjam telepíteni!! Ami 10.000 ft fölött van.
A kérdés az, hogy ha beviszem egy számtech boltba, akkor rárakják-e nekem a windows 7-et. NEM úgy, hogy megveszem a programot, és megkérem őket hogy rakják fel nekem. Hanem rárakják ami nekik megvan cd, lopott kulcs v mittudomén hogy csinálják.. és csak azt a 2-3000 munkadíjat fizetem ki amiért felrakták nekem illegálisan!
amint mondtam, voltmár többször olyan h a számítógépeim teljesen meghaltak, operációs rendszert újra kellett telepíteni stb... de soha nem mondták a számtech boltba, hogy akkor megkell vennem a windowst, mindig rárakták, ha felszámítottak vmi díjat az csak a munkadíj volt..nem ilyen h tíz meg húszezer a windowsért!
(nem is tudtam eddig hogy egyáltalán létezik ilyen h megkell venni egy operációs rendszert amíg most nem kezdtem el utána járni h hogyan szerezzek windows 7et)
Természetesen meg lehet csinálni, de vásárolt termékkulcs nélkül nem legális.
Komplett gépeken ha van matrica termékkulccsal, és a termékkulcson jelzett Windows verziót kérik (újra)telepíteni, minden probléma nélkül elvégezhető.
most, hogy mondod, ilyenem volt már egy régi gépen, hogy számtech boltba tettek rá windowst és pár hónap múlva kiírta hogy szoftver hamisítás áldozata lettem, vegyem meg az igazit :D
na mind1 majd bemegyek a boltba és megkérdezem hogy ráteszik-e nekem diszkréten, illegálisan a windowst meg az office cuccokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!