Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Számtech boltban felrakják a...

Számtech boltban felrakják a windows 7-et a laptopomra?

Figyelt kérdés

Vettem 1 laptopot operációs rendszer nélkül.. nyilván megkéne venni tízezrekért a windows 7-et, na de nem rakják rá ilyen ha beviszem egy számtech boltba?? az 'ingyen' alatt azt értem, hogy nyilván nekik megvan a windows 7, a munkadíjat persze kifizetem nekik, de a program az ingyen lenne...

Csak mert (tudtommal) soha nem vettem még operációs rendszert, amikor a gépem elromlott és teljesen újra kellett telepíteni (többször is volt ilyen), akkor se kértek el tízezreket azért, hogy újra rárakják a windowst...

2014. aug. 31. 10:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Rengeteg leírás van a neten, kb 5 lépésből áll a win telepítés, nem igazán agysebészet, emiatt nem érdemes elvinni sehová - btw nem az újratelepítés kerül sokba, hanem a szoftver, ha egyszer megveszed használod amíg jónak látod.
2014. aug. 31. 10:33
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem ezt kérdeztem. :)

Nem az a baj, hogy én nem tudnám feltelepíteni - hanem az, hogy ahhoz megkéne venni hogy feltudjam telepíteni!! Ami 10.000 ft fölött van.

A kérdés az, hogy ha beviszem egy számtech boltba, akkor rárakják-e nekem a windows 7-et. NEM úgy, hogy megveszem a programot, és megkérem őket hogy rakják fel nekem. Hanem rárakják ami nekik megvan cd, lopott kulcs v mittudomén hogy csinálják.. és csak azt a 2-3000 munkadíjat fizetem ki amiért felrakták nekem illegálisan!

amint mondtam, voltmár többször olyan h a számítógépeim teljesen meghaltak, operációs rendszert újra kellett telepíteni stb... de soha nem mondták a számtech boltba, hogy akkor megkell vennem a windowst, mindig rárakták, ha felszámítottak vmi díjat az csak a munkadíj volt..nem ilyen h tíz meg húszezer a windowsért!

(nem is tudtam eddig hogy egyáltalán létezik ilyen h megkell venni egy operációs rendszert amíg most nem kezdtem el utána járni h hogyan szerezzek windows 7et)

2014. aug. 31. 10:46
 3/6 CspCsj ***** válasza:

Természetesen meg lehet csinálni, de vásárolt termékkulcs nélkül nem legális.

Komplett gépeken ha van matrica termékkulccsal, és a termékkulcson jelzett Windows verziót kérik (újra)telepíteni, minden probléma nélkül elvégezhető.

2014. aug. 31. 12:50
 4/6 CspCsj ***** válasza:
Kimaradt: Windows 7 esetében van 30 napos kipróbálási időszak, ami teljesen legálisan (rearm paranccsal) 3x újraindítható, vagyis 4 hónapig megvásárlás nélkül is használhatod teljesértékűen a rendszert, utána is működőképes de üzeneteket ír ki és bizonyos funkciókat lekorlátoz.
2014. aug. 31. 12:55
 5/6 A kérdező kommentje:

most, hogy mondod, ilyenem volt már egy régi gépen, hogy számtech boltba tettek rá windowst és pár hónap múlva kiírta hogy szoftver hamisítás áldozata lettem, vegyem meg az igazit :D

na mind1 majd bemegyek a boltba és megkérdezem hogy ráteszik-e nekem diszkréten, illegálisan a windowst meg az office cuccokat :)

2014. aug. 31. 16:57
 6/6 CspCsj ***** válasza:
Privátban küldök linket.
2014. aug. 31. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!