Mennyiért adhatom el az alábbi számítógépet?
Figyelt kérdés
CPU: Intel (2Cpu 1.9GHz)
RAM: 2048MB
VGA: 256MB (Intel GMA 3000)
HDD: 148GB
(Alig használt és többnyire internetezésre)
A válaszokat előre is köszönöm!
2014. aug. 30. 19:13
3/9 A kérdező kommentje:
Kicsit normálisabb válaszokat akartam , mert engem i úgy bíztak meg hogy adjam el, és bajban vagyok vele, hogy mennyiért lehetne max... Tudom hogy nem ér aranyat, de a lehető legtöbbet próbálom kihozni belőle, mert gyors, és mint említettem alig használt.
2014. aug. 30. 19:45
4/9 papagenou válasza:
eredeti a win? hány évesek az alkatrészek? nem túl sokat árulsz el. ennyiből ne várj sokat... (plusz írj le mindent, ami benne van, rendesen. nem szivatni akarlak, komolyan mondom)
5/9 A kérdező kommentje:
Egy ismerősömnek akarom eladni, tehát annyira nem fontos hogy eredeti-e, stb. Csak hogy ezek alapján mennyiért tudnám? Az előző gazdája kb 8-9 éve vehette meg, de ő 2 x használta, a barátnője pedig 4x-5x, és akkor is internetezésre. Ha ennyire megkímélt , akkor azért annyira nem lényeg hogy mennyire régi nem? Vagy igen?
2014. aug. 30. 23:43
6/9 papagenou válasza:
ez nem veterán autó, hogy értékes lesz.. :) elavult alkatrészek vannak benne, nem ér sokat.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen ezt mondtam, hogy tudom , nem fog aranyat érni.(20-30E-közötti értékre gondoltam maximum.
2014. aug. 31. 11:08
8/9 A kérdező kommentje:
Ja és monitorral mindennel együtt.
2014. aug. 31. 11:09
9/9 papagenou válasza:
mi lenne, ha végre rendesen leírnád ezeket a dolgokat? :) típust, márkát, mindent írjál le, addig csak vaktában lövöldöz az ember. merevlemezről hdsentinel (lát elfogadott) stb stb. ez olyan, hogy van egy 10éves kocsim, 80lőerős, van rajta négy kerék meg ülések, mennyit ér, ha garázsban állt? ez nem elég információ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!