Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehetséges játéktesztelő...

Hogy lehetséges játéktesztelő állást találni?

Figyelt kérdés
Mi a követelmény, mennyi a fizetés, a munkaidő ... És lehet-e itthon végezni a munkát? ha valaki tud több infot annak nagyon szépen köszönöm!:)
2010. jan. 17. 08:46
 1/2 anonim ***** válasza:
kezdő játékfejlesztő vagyok (programozó). Dolgozgatok egy cégnél, és szerintem ne akarj. A legundorítóbb munkakör amit el lehet képzelni... Főleg amikor olyan játékot kell újra, és újra végigjáccanod ami nem is teccik
2010. jan. 18. 02:15
 2/2 Kalkbrenner válasza:

"kezdő játékfejlesztő vagyok (programozó). Dolgozgatok egy cégnél, és szerintem ne akarj. A legundorítóbb munkakör amit el lehet képzelni... Főleg amikor olyan játékot kell újra, és újra végigjáccanod ami nem is teccik"

Bocs de ennek ellenére hol lehet ilyen állásokat találni?engem pl nagyon érdekelne

2011. jan. 3. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!