Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nagyobb terhelésnél egyszerűen...

Nagyobb terhelésnél egyszerűen lefagy a gép, miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A mai nap feltelepítettem a F1 2013-at elkezdtem játszani minden jó volt aztán egyszercsak lefagyott a gép. Akárhányszor próbáltam, mindíg ez volt csak változó ideig bírta.

Itt a konfig :

Alaplap: Asus m5a87

Proci: Amd phenom II x4 945 3.0 GHz

Videókártya: Amd radeon hd 6850 1 GB gddr5

Ram: Kingston Hyperx (8gb 2x4)

Táp: Thermaltake Hamburg 530w

Ssd: Kingston Hyperx 3k 120 GB

HDD: Seagate 320 GB

Azt hallottam hogy a túlmelegedés is okozhatja ezt, de Vízhűtésem van, úgyhogy ez kilőve. Én a tápra gyanakszom, de kérném a ti véleményeteket is.

2014. aug. 28. 23:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Ő se bírta már a codemasterses baromságát. Tessék játszani valami normális szimulátorral, rFactor például.
2014. aug. 28. 23:27
 2/5 anonim ***** válasza:
nincs kizárva, h játék hiba. A gépednek jónak kellene h legyen, már amennyiben minden driver jól van felrakva, és a legfrissebb
2014. aug. 28. 23:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy játék hiba, a tesómnak ugyanez van felrakva vígan játszik vele. A hibás Ram miatt lehet ez?
2014. aug. 29. 09:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Ház szellőzik megfelelően?

Próbáld meg, hogy egy asztali ventillátorral fújod maxon az alaplapot.

Mivel vízhűtésed van , így az alaplap nem kap a cpu venti légáramából, és lehet túlmelegszik valahol.

Én még a 320as hddt megnézném, hogy nem hibás e.

2014. aug. 29. 11:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Asszem megoldódott, én voltam a hülye. Egyszer belepróbáltam egy ramot, ezek szerint hibás volt. Kivettem és most jó elvileg. Köszi a segítséget!
2014. aug. 29. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!