Ettől még jobban le lehet venni a grafikát a World of Tanksról?
Laptopon megy, de kissé húzza integrált grafikával, ami ugye nem meglepő. Egyébként játszható a játék.
ha kisebbre veszem, akkor lekicsinyíti a képernyőt, és akkor körülötte fehér lesz az 'Asztal'. Ha a képernyő felbontását is arra optimalizálom amit a játékban beállítottam, akkor sem oldódik meg a probléma. Ez a ködeltávolító mód csak a 'Ruinberg on fire' pályára vonatkozik?
Sokat segítene?
Valaki írta hogy nála 40 körülről 70 körülire tolta fel az fps-t, másnál meg nem érződött semmi. Egy próbát megér, legfeljebb visszaállítod.
Ha windows-ban is kisebbre állítod a felbontást akkor is lesz fekete keret? Némelyik laptoptípusnál a BIOS-ban lehet Screen stretch, vagy hasonló nevű beállítást kapcsolgatni, ami a kisebb felbontást széthúzza a teljes képernyőre.
Szerk.:
Nem jó mappát adtam meg: a letöltött zip 0.9.2 mappát a játék res_mods mappájába csomagold ki, ha ott van már ilyen 0.9.2 nevű mappa akkor előtte mentsd el.
okés, köszi.
igen, azt én is észrevettem a mappa nevéből, hogy a mód mappájába kell másolni, mert a mappa megnevezése 0.9.2 volt...
köszönöm a segítséget, nemsokára megpróbálom, és írok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!