Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka, hogy nem...

Mi lehet az oka, hogy nem találom meg a torrent klienssel letöltött filmet a gépemen?

Figyelt kérdés
Letöltöttem egy torrentet. A torrent kliensben látszik az adott film, de amikor megszeretném nyitni azt total commanderben, nem találom sehol meg. Adott helyre töltögetek, mindent külön mappába Sorozat, Film, Játék...stb. A kliensben próbálkoztam ezzel a funkcióval, h "áttelepítés" de hiába helyezgettem a fájlt máshova, ott sem volt látható. Ha a klienseben a "tároló mappa megnyitása" funkciót választom, az ugyan megnyitja a fő mappát, (filmek) de nem látom benne a videót. Viszont ha a fájlnévre klikkelek a kliensben, akkor elindítja a filmet, annak ellenére, hogy a gépen nem találom sehol azt. Arra is gondoltam már, hogy rejtett a fájl, ezért nem látom, de a total commanderben aktív nálam a "rejtett fájlok megjelenítése" lehetőség, tehát látnom kéne...de mégsem. Előre is köszönöm a segítséget!

2014. aug. 26. 13:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Érdekes..de amúgy ha megtudod nyitni a videót, akkor elég sok lejátszóval ki lehet íratni a fájl elérési útvonalát.

Vagy mivel tudod a fájlnevet, akkor keress rá a gépen.

2014. aug. 26. 19:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Igen először próbáltam én is rákeresni a film nevére, de nem adott be semmit a kereső. Majd párszor áttelepítettem a klienssel a filmet, újraindítottam a gépet, és csodák csodájára meglett a film fájl :D
2014. aug. 31. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!