Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Újraraknám a windows-t eddig...

SanyaZ kérdése:

Újraraknám a windows-t eddig XP volt de most 7-et raknék rá. Csináltam egy bootolható USB-t és mikor berakom elindítom a gépet azt írja ki: Searching for Boot from USB EMD-FDD . OK Mit tegyek, mit csináljak ilyenkor?

Figyelt kérdés

2014. aug. 25. 20:12
 1/3 anonim válasza:
hát talán nyomj meg valamit vagy valami. de am ha meg van a windows 7 akkor azt nem kell bootolni pendriveról. a windows 7 nem ilyen mert nekem is volt xp-m és mikor ráraktam 7-et akkor csak annyit kellet csinálnom hogy megszereztem(letöltöttem vagy adtak dvd-t mindegyik volt idáig) és rámentem az exére és már ment is atelepítés. ezt nem kell bootolni. meg leszel te az nélkül is.
2014. aug. 25. 23:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Hogy hogy az exe.-re? Mármint bekapcsolva a Windowson belül elindítottad a telepítőt?
2014. aug. 26. 10:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Aha sikerült csak így nam tok particionálni -_-
2014. aug. 26. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!