Gerike23 kérdése:
Dead space 3 hibája ez? (többi lent)
Figyelt kérdés
Egy hete játszok a dead space 3-al és mikor megölök valakit annak a holtteste sőt még a pályán lévő holttestek, elkezdenek össze vissza repülni a végtagjaik megnyúlnak mint ha karamellből lennének. Repkednek,ugrálnak össze vissza pattognak nem tudom a ki taposni belőlük a loot-ot. Még egy olyan 2 percig repkednek aztán hirtelen kezük lábuk leszakad majd tovább pattognak aztán szétloccsannak. Van mikor nem csinálja van mikor igen. Valaki segítsen, nem lehet így játszani nagyon zavaró.2014. aug. 24. 14:48
2/2 anonim válasza:
Já gec@ mókás lehet XD fúú szerintem tedd újra a játékot ha szomorú vagyok akor csak ezzel játszok és már nevetnék mint az álllat eredeti vagy nem azis fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!