Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Crysis3-mat megéri megvenni?

Radan56 kérdése:

Crysis3-mat megéri megvenni?

Figyelt kérdés
Nem is drága....10 euró...de a lényeg hogy a SP-t már végigtoltam tört verzión, tehát a MP érdekelne...van-e olyan jó, illetve játszanak e rajta annyian h érdemes legyen megvenni?

2014. aug. 23. 23:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyon kevesen játszanak a multiplayer-el.
2014. aug. 23. 23:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is úgy tudom, hogy kevesen,,tehát akkor ne vegyem meg?
2014. aug. 23. 23:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem minden játékot megéri, nem a multi miatt, egy játékot nem a multi miatt veszek soha, hanem mert megtetszik, és megveszem (ezalatt nem arra gondolok, hogy letöltöm torrentről, hanem gameplay-be pár percig belenézek)

Az már a te döntésed, hogy neked megéri-e. Ha tetszett vedd meg.

Nem értem, hogy mi ez a hülye gondolkodás, hogy egy játékot a multi miatt érdemes venni, a fejlesztők nem azért csinálják a játékokat, hogy torrentről szedd le, az hogy valakinek nincs pénze, az más, de a legtöbb ember nem azért nem veszi meg, ráadásul valaki még büszke is rá.

Én már ritkán szedek te torrentről játékot, csak ha nem tudom megvenni.

Ráadásul ki tudja mit bütykölnek a játékkal, biztos a semmi miatt jelez pár ember vírusirtója. (Bármit babrálhatnak vele, akár adathalász is lehet, de most jünnek a mínuszoló okoskák, és ők megmondják, hogy csak a feltörés miatt jelez.)

Csak egy vélemény, aki nem így gondolja, az írja le nyugodtan.

2014. aug. 23. 23:46
 4/7 A kérdező kommentje:
én értem, de az én (és szerintem sok ember) logikája a következő: A játék készítők azért csinálják a játékokat, hogy multizzunk-gondolok most az fps-ekre-ezért csinálták a hitelesítőprogramokat(origin, steam, uplay..) minek vegyem meg, ha az csak arra jó, hogy multizni tudjak, mert a SP letölthető ingyen tehát pénzkidobás azért megvenni..pl bf3 mat ki se játszottam még pedig megvannak már másfél éve...de a kérdésem végülis az volt hogy van e a crysis 3 MP részén akkor aktivitás h élezhetően lehessen rajta játszani mint pls bf3 bf4 vagy cs:s? mert pl. bf3mat meg bf4 et megvettem mert az felkapott...de a crysis 3-mal mi a f**zt csináljak ha itt-ott 2-3 ember ugrál egy szerón? erre szeretnék választ kapni:)
2014. aug. 23. 23:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem 2000ft-nál egy játék sem ér többet, hacsak nem keresel legalább 200-at havonta.
2014. aug. 24. 00:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Arra a kérdésedre, hogy sokan multiznak-e nem tudok válaszolni, mert nekem a 2 van csak meg eredetiben, a 3-at letöltöttem, mert nem volt rá pénzem, szóval a multijáról nem tudok mondai semmit. (Meghát én alapból em szeretek multizni semmilyen játékkal, én inkább egyedül szeretek, megyek a saját fejem után. :))
2014. aug. 24. 01:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Valaki olyan írjon aki játszik multival pls
2014. aug. 24. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!