Miért nem találom a HDD-t?
Figyelt kérdés
Vettem egy laptopot amit azonnal ujra is telepítettem. a windows rendszert az SSD re raktam ami 24GB. telepítésnél még kiírta a HDD t is hogy arra is telepíthetném de én az ssd t választottam. de amikor rémegyek a sajátgépre csak egy 24GB os helyilemez C t dob elém a helyilemez D meg sehol ! mi lehet a probléma ?2014. aug. 22. 16:39
2/7 anonim válasza:
milyen laptopod van ? bele lehet rakni 2 HDD t ?
vagy a másik HDD külsö?
3/7 Koplárovics Béci válasza:
Mennyire vagy biztos abban, hogy van SSD is a laptopodban? Az a 24GB szerintem rendszervisszaállító partíció lehetett, konkrétan ekkora SSD nincs is (16GB vagy 32GB van). A HDD többi része meg egyszerűen csak nincs partícionálva. Lemezkezelőből lehet partícionálni a HDD többi részét (Futtatás: diskmgmt.msc). De a 24GB NAGYON kevés lesz Windowsnak.
4/7 A kérdező kommentje:
amikor telepítésnél ottvoltak a ptricciok meg ilyenek MINDEN patriciónál a törlésre mentem! és ugymentem a továbbgombra hogy csak az ssd volt kijelölve. lehet ez a baj ? mitcsináljak?
2014. aug. 22. 16:59
5/7 anonim válasza:
Nem formáztad a HDD-t, ezért nem is látszik.
Kattints a Start gombra majd a MyComputer/Számítógép menüre jobb klikk és manage/kezelés. A bal oldali menüben lesz egy olyan, hogy lemezkezelés, angolul nem tudom, egyedül van, és ha rámész, akkor látod, hogy milyen lehetőségeid vannak. Ami szürke az még nem látszik. Jobb klikk rá és formázás, vagy új partíció.
6/7 anonim válasza:
kérdeztem valamit
mit csináljál ,ár semmit mert ha törölted a particiokat akkor ujra aktiválni kell
windows lemezkezelés
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséged. az utolsó elötti komment utmutatása sikerhez ért :D
2014. aug. 22. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!