Hogyan lehet levélben (Outlookban) érkező linkeket (videóra utalókat) lementeni a gépre a Kedvencek közé, úgy, hogy megnyithatóak is legyenek?
Ezek egy bizonyos témához kapcsolódnak és a téma címét is meg kéne jelölni, oda kéne írni. Gyanítom, hogy a Start menüből nyíló felső Személyes mappák közül a Videók mappa jöhet szóba, ahova menteni kell, de a mappán belül meg kell különböztetni a különböző fájlokat, mert különben kaotikussá válik az egész.
A linkeket majd összegyűjtő fájlnak azt hiszem dokumentumfájlnak kellene lennie és ilyet a Word-ben hozhatok létre. Jó lesz-e úgy, hogy nyitok egy dokumentumot, belemásolom a linkeket és címet is adok neki, majd pedig ezt a dokumentumot pakolom be a Videók mappába. Csak azt nem tudom, ez a bepakolás hogyan megy, erről szól a kérdés? Jó ez az elgondolás?
Ja és a linkek megnyithatóak lesznek-e azután, miután helyükre kerültek, mert ez a lényeg?
Szerintem IE-ben is így a legegyszerűbb:
- megnyitod a linket
- nyomsz egy CTRL + D kombinációt
- leokézod
Akkor kicsit részletesebben...
A) eset:
Rá tudsz kattintani a linkekre, és megnyitja a böngésző.
B) eset:
Nem nyitja meg ha rákattintasz. Ekkor kimásolod, ahogy írod, és igen, a címsávba (vagy mi a neve, sosem tudom...) beilleszted aztán enter.
---- Innentől ugyanaz mindkét esetben
Megnyílik a videó remélhetőleg.
Elkezded nyomni a CTRL billentyűt (bal alsó sarokban van a billentyűzeten pl.). És nyomsz így egy D billentyűt. (Ez a CTRL + D kombináció.)
Megjelenik egy kis ablak, itt meg lehet adni nevet a könyvjelzőnek.
OK vagy Kész.
És kész...
Ja, és még egy kérdés:
A leírt eljárással a Kedvencek cím alá kerül a mentett link és nem a sávba? A sáv ugyanis tele van mindenfélével, tiszta káosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!