Miről vlogoljak a barátnőmmel? 13/L
Ha nem tudod miről, akkor minek akarod?
Nincs ötleted, gondolom (13 éves lány) vágni sem tudsz. Így teljesen felesleges.
#1 vagyok: utolsó hülyeséget beszél...mindig van, ami másabb lesz, mint a többi, DE (és ezt nem sértésből mondom) szerintem kevés embert érdekelne, hogy miket csinálnak 13 évesek.
Lásd barátok közt Timike vlogja: reklámozza a cuccait, és állítólag sok mindenkit érdekel :D Na most ez a valóságban senkit se érdekelne.
De tessék, adok egy ötletet: pedofilok örülnének annak, és biztos nagy nézettsége lenne, ha nagymellűek vagytok, és vetkőzős-ugrálós játékot játszanátok.
Gondolom ennek ti nem örülnétek, nos nem is csodálom :D (és még véletlenül se próbáljátok ki)
De ha mégis beleakartok vágni valamibe, akkor üljetek le ketten, és törjétek a fejeteket, hogy mi az, ami még nincs. Vagy mi az, amit ti másoknál jobban megtudnátok csinálni. Az még jobb, ha nem is gondolkoztok rajta, hanem egyszer csak úgy puff beüt valami, és azt mondod: "na ezt csináljuk meg" :D
Remélem segítettem valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!