Hyperlink. Hogyan is csináljam?
Ez attól függ, hogy mi van beállítva a rendszeren alapértelmezett böngészőnek. Állítsd át, hogy a chrome legyen az, és jó lesz.
Ha mégse, akkor vannak automatikus indítás beállítások, ahol külön a fájlokhoz is megadhatod, hogy melyiket milyen program nyissa meg.
Köszönöm a választ! Az elsőt nem birom megcsinálni. Egyébként meggondoltam magam és excelben csinálom, de szerintem ugyan az, mint wordben. Szóval amikor be akartam állítani a böngészőt, és rámentem a lenyitásra, a kis nyílra, akkor csak explorereket írt ki, és nem is adott lehetőséget, hogy írjak valamit.
A másodikat nem tudom hogy kell megcsinálni. Beraktam a linket, és rámentem a formálásra, de nem találtam olyat hogy kiválaszthassam hogy melyik program indítsa el.
Akkor a Vezérlőpultban keresd meg azt a részt ikonos nézetben, hogy "Alapértelmezett programok".
Ott próbálj meg állítgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!