Mi lehet az oka annak, hogy nem indul el a leptop?
Sziasztok! Kicsit összetett a probléma!? körbenéztem gyakori kérdéseken hátha van rá válasz, google pajtást is megkérdeztem, de semmi konkrét választ nem találtam...!
Tehát annyi, ha hosszabb ideig alszik nem akar felkelni... (nincs kép 17"-os valaki azt mondta hogy a nagy kijelző miatt van...)
Akkor fogom kihúzom, vissza, megint ki és nyomom a bekapcs gombot 1 percig aksi ki aksi be... (ezeket a válaszokat találtam.)
Kikapcsoltam az alvást, szabályosan kikapcsoltam reggel. Most be akartam kapcsolni, ledek világítanak, valami belső hangot is hallok... kép semmi... áááá mondom úgy hagyom világítva... kb 15perc múlva eszébe jutott, hogy el is kéne indulni... utána megy szépen, nem akad nem lassú! Proci hőfok meg stb.. minden optimális.
Szerintetek okozhatja a problémát az, hogy valami még is megtámadta a gépet ill az op rendszert (win7)? és elég lenne egy format c: ?
vagy inkább alapból indítsak szervizzel?
azt hirtelen el is felejtettem írni a végére, hogy a válaszokat köszi előre is.
Igen, ad hangot, és szép tisztát...! úgy értem h. nem is akadozva adja elő ahogy anno az XP szokta mikor baja volt...
tehát elméletileg amikor nincs rajta kép bekapcsolás után és rákötöm monitorra kéne képet adnia? (még nem próbáltam)
Viszont ugye írtam h. egy idő után bejön a kép. viszont akkor nekiáll bootolni. nem az van, hogy már a felállt rendszert látom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!