Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudnátok adni pár tippet...

Tudnátok adni pár tippet ezzel kapcsolban?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy laptop-ot.A gond csak annyi,hogy 2 hónapja lett egy telefonom,és azt a szüleim vették.Arra gondoltam,hogy nem terhelem őket és megpróbálom saját magam megteremteni a pénzt a laptopra.:)

A baj az,hogy még csak 14 vagyok és fogalmam sincs,hogy hogyan tudnék pénztkeresni ennyi idősen:/ Amúgy nem kell a legszuperebb/legújjabb laptop,nekem elég egy olcsóbb is.

Arra gondoltam,hogy eladok egy pár dolgot,amire nincs szügségem,vagy eladom a régi telefonomat,és karácsonyra a többi családtagtól kérek egy kisebb összeget,vagy kutyátsétáltatok:D

De akarhogy számolom,nem hiszem hogy kijönne belőle egy laptop:/

Tehát tudnátok ötleteket adni,hogy hogyan tudnék pénzt keresni?

2014. aug. 20. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Ennek a kérdésnek semmi köze a számtech-hez.
2014. aug. 20. 16:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Gyűjtsd a zsebpénzed (ha kapsz). Esetleg ha nagymamád néha csepegtet egy kicsit rakd félre. De azonnal és rögtön sehogy sem tudsz laptopot vásárolni, mert azért elég drága. (bár ez nyilván relatív kinek mi a sok)

Ennyi idősen semmilyen törvényes munkát nem tudsz elvállalni, max ismerősöknek családtagoknak próbálj segíteni házi dolgokba hátha megdobnak némi pénzzel. De a legjobb ha türelmes vagy és megvárod míg a szüleid újra úgy állnak hogy lesz lehetőségük neked egy laptopot vásárolni. Vagy ha megvárod míg betöltöd a 16-ot akkor már vannak olyan diákmunkák, amit el tudsz vállalni nyáron.

2014. aug. 20. 17:06
 3/5 A kérdező kommentje:

Első.

Nem értesz velem egyet,és ezt én ezt elfogadom.De ezt minek kell leírni?Ha már egyszer azért (is) regisztráltál,hogy segíts az emereknek,akkor tedd is azt!Komolyan mondom,hogy 14 éves létemre értelmesebb vagyok,mint te.Ráadásul írd be kereseshez a "laptop" szót és nézd csak meg,hogy majdnem mindenki ebbe a kategóriába írta.:) De látom nincs meg az a bizonyos agyi kapacitásod,hogy esetleg utánanézz..*tapsvihar*

Másodiknak pedig köszönöm:)

2014. aug. 20. 19:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Bemásolom egy régi kommentem:

,,Nekem van egy módszerem, amivel, ha ügyes vagy rengeteget kereshetsz. A FOREX termékekről van szó (CFD, deviza). Viszont kell hozzá tudás és tapasztalat. Meg 18+ munka, de megkéred a szüleidet, hogy hozzanak létre egy accountot, akkor tulajdonképpen te is csinálhatod.

A CFD tulajdonképpen ugyan olyan mint egy részvény, annyi a különbség, hogy egy bank adja ki, és akár 10Ft-ból tudsz venni 1000Ft értékű értékpapírt is, ha 100-szoros a tőkeáttétel. Ennek megfelelően persze 100-szor akkorát lehet nyerni, DE bukni is. Azért tudsz venni 100-szor több értékpapírt, mert ilyenkor a bank tulajdonképpen egy hitelt ad neked, viszont marzsot (kamatot) csak swingtrade (napon túli kereskedés) esetében kell fizetni. Meg persze a nyereség után adózni kell :/.

Itt tudsz tanulni:

[link]

+ ajánlom még az elemzésközpont videóit a youtube-n.

+ pár link, ahol találsz például elemzéseket:

[link]

[link]

[link]

Itt is tudsz valamennyit tanulni, meg ha már jól megy a tőzsdén kívüli termékekkel a kereskedés, akkor tudsz venni itt tőzsdetagságot:

[link]

Sok szerencsét, és csak óvatosan a pénzzel.

2014. aug. 20. 21:43
 5/5 anonim válasza:
Szia! Én 15 vagyok és tavaly úgy kaptam laptopot, hogy a kezdőrészlet árát kispóroltam magamnak + 2havi törlesztőrészletet. Én is így kaptam meg a laptopom :)
2014. aug. 22. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!