Megölte a tápegységet a konfig?
Figyelt kérdés
A gépem adatai:
Lap: MSI DKA 790GX Platinum
CPU: Amd Phenom X4 9950 Black edition
GPU: Geforce 9600 GT
+3 RAM modul
Miután összeraktam a gépet, 3 napig működött. 4. nap 5-6 óra után sikerült beindítani. Nap közbe kikapcsolgattam, de ment utána. Este áramtalanítottam. Reggel ismét nem ment. Végleg. A tápegységet előtte is használtam gyengébb konfignál. A híres M-tech 450W. Lehet hogy besokallt a rendszertől? Mert minden alkatrész hibátlan. A BIOS reset sem segít. Gondoltam ha már ennyit költöttem lapra és cpu-ra, a táp is megérdemelte pár ezrest :/
2014. aug. 20. 10:47
1/3 anonim válasza:
Szerintem megválaszoltad magadnak a kérdést. Vidd el egy ismerőshöz vagy szervizbe és próbáljátok rárakni egy normális tápra.
2/3 A kérdező kommentje:
De amúgy volt már, hogy valaki vett egy új tápot, és akkor sem ment. Csak rövidebb lett egy tizessel.
2014. aug. 20. 11:55
3/3 anonim válasza:
Ezért nem azt írtam, hogy végy új tápot, hanem próbáld ki egy másikon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!