Hogyan kell winrar-ban tömörített fájlt kiírni?
#3! Az értelmezési képességeddel nagy bajok vannak.
A kérdező azt írta, hogy a RAR fájlokban mappák vannak és egy setup.exe fájl, nem pedig egy ISO fjl.
Konkrétan ezt írta: "Viszont mikor lejött és megnéztem, akkor egy winrar-ba tömörített csomó mappa meg egy setup.exe fájlt találtam."
Tudod te ezt értelmezni? Mert szerintem nem!
Nos ha a RAR fájlokat kitömöríti és nem egy ISO fájlt kap, hanem csupán mappákat és egy exe fájlt, akkor azokkal nem ér semmit, tehát törölheti nyugodtan.
Idézem a kérdezőt: "winrar-ba tömörített"
Mond ez neked valamit? Nem egy ISO fájlban látta amit leírt, hanem egy RAR fájlban.
Ne nézd elmebetegnek a kérdezőt, ha egy sima ISO fájlt töltött volna le, semmit nem kérdez, hanem kiírja CD-re vagy pendrivera és telepíti.
Viszont ha a RAR fájlban egy ISO fájl lett volna, akkor sem kérdezett volna.
Ha a RAR fájlban egy ISO fájl lett volna, akkor csak abban az esetben látott volna mappákat és egy setup.exe fájlt, ha még az ISO fájlra is duplán klikkel. Gondolod, hogy ezt nem vette volna észre?
Úgy látszik, te itt mindenkit hülyének akarsz nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!