Nekono kérdése:
Mit csináljak? (Facebook profil probléma)
Figyelt kérdés
Töröltem az előző fb. profilomat, és most szeretnék újra regelni. Viszont a megerősítő e-mail már egy hete nem akar megjönni, ha pedig újra akarom küldeni, egy olyan ablak ugrik fel, hogy 'Kérjük, próbáld később'. Kezd elegem lenni, mit tegyek?2014. aug. 18. 19:59
1/6 anonim válasza:
Mond, szőke vagy? Ne már, hogy egy fb fiókot nem tudsz regisztrálni!
2/6 A kérdező kommentje:
Mondd, tényleg ekkora bunkó paraszt vagy? A regisztrációs folyamat kellős közepén tartok, arról viszont nem tehetek, hogy az a redvás megerősítő e-mail nem jön meg benne a megerősítő kóddal... Ha nem tudsz kulturált hangnemben reagálni, esetleg HASZNOS választ adni, inkább maradj kussban.
2014. aug. 19. 18:44
3/6 anonim válasza:
Attól függ, milyen e-mail címmel regisztrálsz. Freemail, citromail, egyéb ingyenes e-mail címmel nem érkezik meg a visszaigazoló e-mail. G-mail-ről mindig sikerül.
Bár mikor hogy, most freemail van beállítva nekem.
4/6 A kérdező kommentje:
a régi fiókom citromail-es volt, szerettem, de váltani akartam a Google-féle gmail-re. És erre a fiókra nem akar megjönni. Immáron 8 napja.
2014. aug. 19. 21:08
5/6 anonim válasza:
Nekem is g-mailre van beállítva a fiókom. És a facebook-os üzeneteket (azaz rendszerüzeneteket) nem a beérkezőbe kapom, hanem a közösségibe. Vagy ha ott sem találod próbáld meg még spam mappában. Bal oldalon van egy opció hogy "továbbiak", azaz további mappák, és ott lesz a spam. :)
6/6 A kérdező kommentje:
az összes mappát átnéztem, amit csak lehet, és tudtam, de sehol sem találtam. Azóta viszont regeltem egy citromail-es fiókkal, és 2 nap múlva meg is jött a megerősítő email. szóval nekem bőven jó lesz a citromail xD
2014. szept. 3. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!