Hogyan tudnám játékhoz széthúzni a képarányt 4:3 ra?
Figyelt kérdés
Laptopról játszom, viszont amikor széthúzom úgymond 2 "black bar" jelenik meg a két szélén. Amikor az nvidia control panelben át akartam állítani a displayt, akkor láttam, hogy nekem nincs ilyen. Hogy lehet ez? Mit tegyek ellene?2014. aug. 18. 18:27
1/16 anonim válasza:
olyan felbontásra állytod ami 4:3 léparányú.
2/16 anonim válasza:
A játékon belül állítod a képarányt, nem az Nvidia tökömtudjamiben.
3/16 A kérdező kommentje:
de ha a játékon belül állítom át, akkor 2 fekete csík jelenik meg a két oldalán, és állítólag az nvidia control panelben kell a displayt átállítani.
2014. aug. 18. 18:31
4/16 anonim válasza:
Olyan felbontást kell jhasználni ami 4:3 képarányú .
7/16 A kérdező kommentje:
Laptopról játszom. Lenoco ideapad z510, GPU nVidia GeForce gt 740M 2gb. Szóval nincs külön monitor
2014. aug. 18. 18:40
8/16 anonim válasza:
De ha a laptopod képernyője fizikailag 16:9, akkor akár meg is gebedhetsz, úgyis ott lesz a két fekete csík 4:3-as képaránynál. Véletlenül nem pont 16:9-et (pl. 1366x768) akartál beállítani?
9/16 A kérdező kommentje:
Nem. 4:3 ra szeretném állítani 1024x768 ra szeretném beállítani a "kiterjesztett" változatra a kettő black bar nélkül.
2014. aug. 18. 18:53
10/16 anonim válasza:
De csillagvirág a 1024x768 az 4:3-as. Nincsen neki semmilyen kiterjesztett változata, a képarány ilyen lesz, minden 4:3 felbontásnál, ez a lényege. A te képernyőd natívan csak a 16:9 felbontásokat kezeli (azt is csak egy bizonyos mértékig), minden másnál alkalmaz valami trükköt - vagy fekete kockákat rak a kép szélére, vagy a tetejére, vagy levág valami fontos tartalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!