Ez a videókártya megéri az árát?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy új videókártyát vennni mert az enyém a kihalás szélén van. Felkínáltak egy Ati Radeon 9600 Atlantis 256 mb-os videókártyát 5000 Ft-ért. Szerintetek megéri?2014. aug. 17. 22:26
2/8 A kérdező kommentje:
ennél jobb ajánlatot csak 200 kilométerrel odébb találtam ez meg 30 km-re van használtan is legalább 8000 egy jobb kártya
2014. aug. 17. 22:39
3/8 A kérdező kommentje:
legalább is a környéken
2014. aug. 17. 22:39
4/8 soccerway válasza:
5/8 A kérdező kommentje:
a videókártyákhoz nem értek a procihoz egy kicsit jobban a ramhoz meg annál is jobban de ez a videókártya nem gyengébb véletlenül? és mennyibe kerülne a kiszállítás?
2014. aug. 17. 22:50
6/8 soccerway válasza:
Nézd meg a tulajdonságaikat, abból látszik kb a különbség. Csomagküldés akkor van ha az eladó belemegy, megbeszélés kérdése.
7/8 A kérdező kommentje:
értem bocsi csak ideges vagyok mert nemsok időm maradt intézni a dolgokat mert a videókártyám rohadtul nem akarja az igazságot és órái vannak hátra vagy percei
2014. aug. 17. 23:12
8/8 A kérdező kommentje:
ezért vagyok most ilyen értetlen f*$z-kalap
2014. aug. 17. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!