Van erre a hibára megoldás? (billentyűzet)
Figyelt kérdés
Amikor játszottam egy játékkal,egyszer csak megadta magát a billentyűzetem és amikor S vagy D vagy M betűt nyomtam akkor kidobott a játékból meg a Mozzilából és csak egy windows gomb megnyomásával és egy CTRL+ALT+DELETE társaságában sikerült helyre raknom de utána is egyszer már bejött ez a probléma.
Gondoltam hogy leformázom a C:-t de ahogy megtettem a probléma fenn állt de a fent látott kombinációval megoldottam.
Nem lehetne ezt valahogy örökre kiküszöbölni?
2014. aug. 17. 06:41
1/2 anonim válasza:
nem lehet érteni :
-ez egy asztali gép e,aminél elromlott a klaviatúra ? -mert ha igen,akkor cseréld ki ,2000-ért már kapsz jót,
-vagy ez egy laptop e ,ömlött e bele valami
2/2 A kérdező kommentje:
Nem ömlött bele semmiféle üditő hanem amikor egy játékhoz (PayDay2)höz kipróbáltam egy két cheatet akkor minden jó volt,csak miután letöröltem a cheat cuccot akkor kezdődött el ez az egész probléma (amúgy meg asztali számítógépről van szó).
2014. aug. 22. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!