Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy pc ventilátort pl (proci...

Egy pc ventilátort pl (proci vagy alaplap)?

Figyelt kérdés
Annak ilyen 3 pines csatlakozói vannak vagy ilyesmik és létezik olyan átalakító amely a 240 voltvba be lehet dugni vagy USB.sé alakítja át????
2014. aug. 16. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
230 V van a hálózatban, de mi értelme lenne ilyen mikrofogyasztót beledugdosni? Tápra lehet olyan átalakítókat kapni, ami MOLEX-ből csinál 3 pint, USB-ből meg ugye minden létezik, talán ilyen is (bár én még nem találkoztam vele). De miért lenne rá szükség egyáltalán? Egy TESCO-s asztali ventillátor sokkal nagyobb levegőmennyiséget képes megmozgatni, kb. ugyanazon az áron.
2014. aug. 16. 19:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Laptopomnak akarok csinalni hutot, nem nagyon ertetttem h mire gondolsz.
2014. aug. 16. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Így már világos, hogy miért kell 3pin->USB átalakító. Bár azért szerintem érdemes kiperkálni egy rendes gyári hűtőállvány árát, de azért ez a barkácsolós megoldás is elmegy.
2014. aug. 16. 20:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak azétr kérdezem mert ebbe a laptopokhoz való hűtőbe csak csalódtam, és a másik ki vettem a pc ventilátort az rá forrasztottam egy usbra és azt be dugtam a 240-be akkor alig ment a ventilátor, amikor meg le vettem az usb akkor meg aksira rá kötöttem és akkor meg ment nagyon jól mitől lehet?
2014. aug. 16. 22:06
 5/7 SimkoL ***** válasza:
Az USB-n csak 5 volt van a venti pedig valószínűleg 12 voltos.
2014. aug. 16. 22:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez most nem világos teljesen hogy hogy kivitelezted a hűtő fali aljzatra kötését USB-n keresztül, rajzold le vagy nem tudom.

Laptop hűtőket meg 5-6000 forinttól érdemes nézegetni, az alatt tényleg csak gagyik vannak. De a legjobb az lenne, ha belülről kitisztítanád a célgépet és újrapasztáznád, az mindig hoz -5-6 °C-ot hőmérsékletben.

2014. aug. 16. 22:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Ujra volt pasztazva+ki takaritva rendesen, es akkor ha az usb csak 5 voltos akkor valami mas meg oldas hogy mukodjon?
2014. aug. 16. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!