Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Androidot hogy kell telepíteni?

Androidot hogy kell telepíteni?

Figyelt kérdés
Lenne egy tabom és telepíteni akarok rá kisebb androidot kérdésem az lenne hogy hogyan kell? honnan kell le töltenem mit? és hogyan csináljam? nagyon hülyevagyok hozzá még soha életemben nem csináltam gondoltam ide fordulok hátha tud valaki valamit és értelmesen el magyarázni hogyha nemjó helyre nyittam a témát előre is bocsi köszönöm szépen előre!!!

2014. aug. 15. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Tehát nem ilyen nagyot, hanem csak egy pici androidot?
2014. aug. 15. 21:26
 2/6 anonim ***** válasza:

1. megnézed milyen tableted van. Pontosan, minden egyes kis betű számít.

2. keresel egy olyan verziójú Android ROM-ot (pl XDA-n), amit rá akarsz rakni a gépre, de pontosan a saját tabletedre valót. Ha típusszám kb egyezik, az jó eséllyel nem jó.

3. elolvasod, mit írnak az adott ROM-hoz, milyen hibái lehetnek, milyenek a felhasználói tapasztalatok.

4. a leírás alapján felrakod a tabletedre. Ez is típusfüggő.

2014. aug. 15. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Android rendszerek bizonyos hardverre van készítve.

Vannak módosított rendszerek, de azok problémásak lehetnek.

Kisebbre nem szoktak váltani, inkább újabbra, azt pedig a gyártója oldaláról lehet letölteni, és hozzá a programot, leírást. (típus alapján kell ott keresni)

2014. aug. 15. 21:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen kisebbre szeretném mert lassú a 4.4es androiddal kisebbre szeretném rakni hogyha valaki ért hozzá írna egy üzenetet és mondaná hol nézzek meg mit nagyon hálás lennék érte köszönöm
2014. aug. 15. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Ja igy érted a picit, tehát a verziószámok alapján döntöd el hogy nagy vagy pici az az android.

És úgy gondolod, ha ráteszed 4.4 helyett a 2.6-ot akkor gyorsabb lesz? Merthogy az pici?

2014. aug. 15. 21:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát őszintén nemtudom bízok benne mert a 4.4essel nagyon lassú....nagyon elkúrták nem kelett volna rá ez szerintem
2014. aug. 15. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!