Extreme Digital netes árai megegyeznek a bolti árakkal?
Figyelt kérdés
Kinéztem valamit és meg is venném holnap egy üzletben, viszont múltkor is láttam, hogy az üzletben kiírt ár nem egyezik meg a neten lévő, akciós árral, viszont a neten nincs feltüntetve, hogy csak netes rendelés esetén akciós. Hogy van náluk? Csak lusták átírni az árcetlit? Aqua computer-nél pl. kiírják, hogy az a webes ár és azért olcsóbb, boltban drágább.2014. aug. 14. 23:34
1/2 belapus válasza:
Általában az online boltban történő vásárlás esetén olcsóbb az ár.Valószínűleg itt is ez a helyzet, de biztosan nincs akadálya egy e-mailnek vagy egy telefonhívásnak, hogy pontosítsd az információt.
Megteheted, hogy megrendeled online, és bolti átvételt kérsz.Persze így lehet némi csúszás...
2/2 A kérdező kommentje:
Végül megvettem amit akartam. Boltban is akciós, csak a kis táblákat nem írják át az akció idejére. :)
2014. aug. 15. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!