Mi az oka annak, hogy hol van hang a laptopon, hol nincs, ha be van dugva 5W sztereó hangszórókészlet?
Figyelt kérdés
A laptop 1 éves Samsung, szervízben teszt eredménye megfelelő. A hangszórót kicseréltettem, ez vadi új, de most is hol van hang, hol nincs. Ha kihúzom és újraindítom a gépet, akkor a beépített hangszóró szól.2014. aug. 14. 14:34
1/6 anonim válasza:
Jó de valoszinü a jack aljzatot nem nézték
2/6 A kérdező kommentje:
Azt írták a laptop munkalapjára, hogy kicserélték a fülhallgató/mikrofon csatlakozót. A készülék a gyári mérések alapján végzett végteszten megfelelt.
2014. aug. 14. 14:53
4/6 A kérdező kommentje:
Samsung NP300E5C-S05 HU
1 éves, prémiumkategóriás gép.
2014. aug. 14. 15:08
5/6 anonim válasza:
és ha bedugott hangszóróval próbálod úgy is vissza jön a hang ?
6/6 A kérdező kommentje:
Van, amikor úgy is szól és aztán elmegy a hang. Olyan, mint a mesében. Hol volt, hol nem volt. Amikor elmegy a hang bedugott hangszóró mellett, akkor kiírja, hogy kihúztak egy jack csatlakozót. Természetesen úgy, hogy senki nem ér hozzá a géphez. Tegnap kicseréltettem a hangszórót (féléves volt), amikor először bedugtam az új hangszórót, akkor szólt, este már nem. Akkor kihúztam, újraindítottam és a gép beépített hangszórója szólt. Reggel újból bedugtam (volt, hogy USB csatlkakozóba, de próbáltam direkt a gépbe is)és nem szól a hangszóró.
2014. aug. 14. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!