Miért lassú a Sims 3? Mit lehetne csinálni vele? (fontos)
A Sims 3 az összes kiegészítőkkel baromi lassú tud lenni. Még komoly gépeket is megfingat.
A betöltés, és a játék mentése ami nagyon lassú. Ezzel nem tudsz mit kezdeni. 2Gb ram megdobná egy kicsit a gépedet, de ez a játék az összes kiegészítővel úgy sem lenne gyorsabb.
Az a röhejes, hogy a letöltött sims az összes kiegészítővel úgy fut lassan, mint az eredeti hárommal :D (nem eredeti-eredeti, 1-0) A letöltött összes kiegészítős az unokatestvérem ősrégi laptopján akad nagyon. Mivel nekem volt egy szintén régebbi gépem, láttam, hogy azon ugyanúgy akad az én eredeti játékom 3 kiegészítővel.
Órákig nem tért magához utána, és játék közben is valami borzasztó volt. A mostani gép, amin rajta van ugyanaz a 3 kieg, dupla processzoros (3,00-3,00 GHz), és 4 GB ramja van. Egyébként használt. Ezen így nagyjából akadozás nélkül elfut. Szóval az összes kiegészítőssel is nagyjából ellenne így. Nem tudom a gépem mennyire számít erősnek, de szerintem ennyi kell ahhoz, hogy akadálymentesen lehessen játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!