Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért indulhat újra a gépem?

Miért indulhat újra a gépem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Olyan problémám lenne, hogy ha megnyitom a google mapot és leteszem az emberkét így az utcán tudjak nézelődni, vagy pl fifa 11 futtatása után beindul a játék és egyik pillanatról a másikra újraindul a gépem.

Tegnap délelött tudtam vele játszani semmi probléma nem volt, este meg már ma is újraindul tőle a gép.

De sima gépezés netezés közbe meg semmi baja a gépnek nem lassú, nem indul újra semmi. (pedig megy egész nap)

Gép: Core2Dou e7500, 2gb ram, nvidia geforce 9800gt 512mb.

Szerintetek miért csinálhatja ezt?

2014. aug. 14. 10:07
 1/7 anonim ***** válasza:

A processzor önvédelmi helyzete, amikor túlmelegszik és kikapcsol???

Hány fokos a processzorod???

2014. aug. 14. 10:36
 2/7 A kérdező kommentje:

Leszedtem ezt a speedfan programot az szerint a GPU 52fokos a CPU meg 42fokos.

Ez milyen szerinted? mert nem tudom mennyinek kéne lenni :D

2014. aug. 14. 10:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát nekem alapjáraton ( 21 fokos szobában)

cpu 30-31

gpu 35

alaplap 30

vinyó 28

Ki van takarítva rendesen ? Forog a ventilátor ? Vírusírtást csináltál ? (Érdemes erre leszedni a Vipre rescue-t, ez már meglévő vírusírtó mellett sem kavar be)

Ha jól látom a fifa11 sem kavarhat be,mert megvan hozzá a gépigényed. Egyébként csak akkor csinál ilyet amikor a videókártya jobban kivan használva ?

2014. aug. 14. 10:55
 4/7 Brenya ***** válasza:
Lehet videokártya de akár táp is!
2014. aug. 14. 10:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha Brenyának igaza van és táp, és esetleg gagyi noname tápról van szó, akkor sürgősen kicserélni ! Az egészet hazavághatja. (Írd meg esetleg a tápod tipusát is)
2014. aug. 14. 11:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Memória hiba miatt is gyakran újraindul.
2014. aug. 14. 11:30
 7/7 A kérdező kommentje:

Végrehajtottam egy portalanítást kompressoral kifújattam. most hőmérsékletek is 10-15fokkal lejebb mentek olyan 30körül vannak.

Am táp hibás lesz szerintem már meg is rendeltem a másikat.

Mert a múltkor volt egy áramszünetünk akkor kikapcsolt a gép és 1napig nem tudtam beindítani mert nem reagált a bekapcsolásra. 1nap pihentetés után most eddig semmi baja.

2014. aug. 16. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!