Miért indulhat újra a gépem?
Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy ha megnyitom a google mapot és leteszem az emberkét így az utcán tudjak nézelődni, vagy pl fifa 11 futtatása után beindul a játék és egyik pillanatról a másikra újraindul a gépem.
Tegnap délelött tudtam vele játszani semmi probléma nem volt, este meg már ma is újraindul tőle a gép.
De sima gépezés netezés közbe meg semmi baja a gépnek nem lassú, nem indul újra semmi. (pedig megy egész nap)
Gép: Core2Dou e7500, 2gb ram, nvidia geforce 9800gt 512mb.
Szerintetek miért csinálhatja ezt?
A processzor önvédelmi helyzete, amikor túlmelegszik és kikapcsol???
Hány fokos a processzorod???
Leszedtem ezt a speedfan programot az szerint a GPU 52fokos a CPU meg 42fokos.
Ez milyen szerinted? mert nem tudom mennyinek kéne lenni :D
Hát nekem alapjáraton ( 21 fokos szobában)
cpu 30-31
gpu 35
alaplap 30
vinyó 28
Ki van takarítva rendesen ? Forog a ventilátor ? Vírusírtást csináltál ? (Érdemes erre leszedni a Vipre rescue-t, ez már meglévő vírusírtó mellett sem kavar be)
Ha jól látom a fifa11 sem kavarhat be,mert megvan hozzá a gépigényed. Egyébként csak akkor csinál ilyet amikor a videókártya jobban kivan használva ?
Végrehajtottam egy portalanítást kompressoral kifújattam. most hőmérsékletek is 10-15fokkal lejebb mentek olyan 30körül vannak.
Am táp hibás lesz szerintem már meg is rendeltem a másikat.
Mert a múltkor volt egy áramszünetünk akkor kikapcsolt a gép és 1napig nem tudtam beindítani mert nem reagált a bekapcsolásra. 1nap pihentetés után most eddig semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!