Ilyenkor mit fog csinálni a számítógép?
Figyelt kérdés
A számítógépem iróasztal alá van berakva és körülményes szét szedni azért hogy az egeret kihuzzam és egy másik egeret rá dugjak minden dugót ki kellene huznom stb. és arról van szó hogy haverom mondja dugjam már rá az egerét a gépre müködike mer neki valami miatt nem megy jól olyankor mit csinál a gép ha két usb csatlakozós egeret dugok rá ? mer usb vezeték a gép hátuljába van és előre ki van vezetve.2014. aug. 13. 20:56
1/3 anonim válasza:
Semmi különöset, csak a két egeret ne próbáld meg együtt irányítani. De nem lesz belőle különösebb probléma.
2/3 anonim válasza:
Akárhány egeret és billentyűzetet rádughatsz, nem okoz problémát (max ha valami nagyon buta régi alaplapod van, de én nem találkoztam még ilyennel).
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ mondjuk nem gondoltam át mielőtt felraktam a kérdést :) mer általába egy laptopnál is használnak egy hagyományos egeret és annak meg ott van az érintős egere is.
2014. aug. 13. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!