Win7 nem jön be semmi csak az asztal?
Figyelt kérdés
sziasztok az lenne a bajom hogy a gépemen nem jönnek be az ikonok csak a tálca azon kívül minden megy rajta de az ikonok nem jelennek meg win7 32bit op. rendszerem van hiába próbáltam a ctrl+alt+del és Explorer.exe de az sem segít kérlek segítsetek előre is nagyon köszönöm.......2014. aug. 13. 20:38
1/4 anonim válasza:
Szia!
Próbáltad már az ikonokat újra kitenni az asztalra? Nem lehet, hogy valamiért eltűntek? Második megoldásom az explorer.exe törlése és új feladatként való létrehozása lenne az feladatkezelőben. Jobbat nem tudok mondani, sok sikert :/
2/4 A kérdező kommentje:
igen már próbáltam vissza kitenni az ikonokat próbáltam már a feladatkezelőt is de semmi egyszerűen semmi vírus nincs rajta nem tom mi a fxsz lehet vele mindent behoz ami táécán van de mást nem hoz be ami a startnál van. valaki nem tud valami megoldást???????..............
2014. aug. 13. 20:59
3/4 anonim válasza:
LEHET valami kósza vírus, futtass le online scannert. Ha nincs a gépedre telepítve ESET, akkor ezt: [link]
4/4 A kérdező kommentje:
már megoldottam én nagyon túl bonyolítottam közben meg csak annyit kellet csinálnom hogy jobb klikk nézet ikonok megjelenitése de azért köszi
2014. aug. 14. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!