Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem működik?

GazdagZoli12576 kérdése:

Miért nem működik?

Figyelt kérdés

Vettem ugy TP-LINK TL-WN821N USB adaptert.Szeretnm a netet használni egy második gépnei s de valamiért nem működik.

Feltelepítettem a CD tartalmát,az adott programmal megkerestem a wifi jelet és rácsatlakoztam.A program azt írta,hogy csatlakoztatva.De utána még mindig semmi.Valamiért még mindíg azt írja a jobb alsó sarokban,hogy nincs kapcsolat (vagy valami ehhez hasonló de nincs net) és akárhogy keresinem találja.Mégis mi lehet a gond? (nem igazán értek hozzá szóval ha valami hülyeséget írtam vagy kérdeztem akkor csak semmi fikázás) A válaszokat előre is köszönöm!

2014. aug. 13. 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Elsőre azt mondanám gyenge a jel.
2014. aug. 14. 06:26
 2/8 anonim ***** válasza:
én meg letörölném a gépről ezt az adaptert,és újra föltelepíteném,
2014. aug. 14. 07:38
 3/8 A kérdező kommentje:
a jelnek azt írja, hogy közepes
2014. aug. 14. 08:00
 4/8 A kérdező kommentje:
de rendben megpróbálkozom a törléssel és utána újra feltelepítem
2014. aug. 14. 08:00
 5/8 A kérdező kommentje:
újratelepítettem de most már valamiért még csak fel sem akar csatlakozni a wifire.ha beírom a helyes jelszót akkor sem sikerül.újra és újra be kell írni.már meg is változtattam hátha az sikerül de nem.
2014. aug. 14. 08:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyébként kompatibilis az op rendszerrel? Mid van xp-d vagy win7? Esetleg win8?
2014. aug. 14. 09:12
 7/8 A kérdező kommentje:
win 7
2014. aug. 14. 12:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Operációs rendszer támogatás: Windows 2000/XP/Vista

Próbáld így indítani: jobb klikk és kompatibilitási problémák megoldása és ott majd válaszd a win xp service pack 3-at vagy amit elsőre felkínál.

2014. aug. 18. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!