VinHardy kérdése:
90 ezerből összeraknátok egy gépet?
Figyelt kérdés
Ha lehet, minden a legjobb legyen, amit ennyiert kapni lehet, később kibővítem egy r290x-szel, tehát csak integrált videókártya legyen benne, de lehessen vele játszani jobbfajta játékokkal is még így is.2014. aug. 12. 19:02
11/15 anonim válasza:
Itt nem az a lényeges hogy te mit ajánlasz,a kérdező már elhatározta hogy R9 290X-et vesz..
12/15 anonim válasza:
Mellesleg miért is cserélnéd NVIDIÁRA?
Semelyik gyártó se jobb a másiknál,más mást tudnak.
Az AMD videokártyákban előrébb jár,csak proci ügyileg döngöli őket földbe az Intel.
13/15 anonim válasza:
az biztos h földhöz vágja az intel AMD procimvan és kidobnám legszivesebben de nincs másikra pénzem xD meg rohadtul melegednek.. átlag 60 fokon jár egy googlechorme-al
14/15 anonim válasza:
Továbbra is kérdezem hogy miért vagy NVIDIA fanboy...
15/15 anonim válasza:
Mellesleg nekem is AMD procim van (FX-6300) és holnap rakom rá a Hyper 212 EVOmat.
Tény: Egy AMD proci alap hűtő általában nem elég (mivel szar)
Ezért kell egy jó hűtő
A hűtő ára + a proci ára = Egy jobb Intel proci amire nem kell jobb hűtő.
El ismerem hogy prociknál általában jobb választás az Intel (foglalat>>>fejleszthetőség,fogyasztás>>>hő>>>>>zaj,stb...) mint az AMD,de szerintem NVIDIÁT venni az esetek többségében fölösleges venni.
Én a shadowplay miatt vettem GTX 770-et (mivel néha videózok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!