Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem tudom miért, de átváltozot...

Nem tudom miért, de átváltozott ilyenre (kép lent) a windows 7 "témája" és nem tudom visszaállítani eredetire. Valami megoldás?

Figyelt kérdés
[link]
2014. aug. 11. 22:48
 1/1 anonim válasza:

Valahogyan megsérülhetett a rendszer, de ezt állítólag a rendszerleíró adatbázis szerkesztésével meg lehet oldani.

Megnyitod a rendszerleíró adabázis-szerkesztõt (Start->futtatás->regedit), majd megkeresed ezt: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\DWM

Ha nincs DWM kategória, akkor neked kell létrehoznod az Új-> Kulcs menüponttal.

Utána hozz létre a DWM kulcsban három, 0 értékû DWORD (32-bites) értéket/változót UseMachineCheck, Blur és Animations névvel.

Majd Vezérlõpult->Programok->Szolgáltatások be- és kikapcsolása, majd ott indítsd újra a Destop Window Managert.

Ha ez nem mûködik, akkor Windows problémaelhárító, drivertelepítés vagy frissítés, aktiválás vagy javító telepítés.

A Szolgáltatáskezelõnek Win7 alatt így kell kinéznie:

[link]

Továbbá gyõzõdj meg arról is, hogy a DWM és a témaszolgáltatás be van kapcsolva és automatikusra van állítva.

2014. aug. 31. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!