Számitógépbe kb mennyibe kerül a legolcsóbb memória?
Van legalább 3 fajta memória (DDR1, DDR2, DDR3)
Neked melyik kell?
DDR1: 1 gigás 8000-9000
DDR2: 1 gigás 5000-6000
DDR3: 1 gigás 6000-7000
A legolcsóbb az EDO Ram 100 ft egy marék.:)
De ha megírod az alaplapod típusát hasznos választ is írok:)
"szóval hogy gyorsabb legyen a gép"
Ebből már leszűrtem hogy azt se tudja szegény hogy hol van.
én már a memórialapnál xDDDD
najó ne olcsuk senki se született laptoppal a s*ggében:D
Tehát: ahány konfiguráció, annyiféle RAM. Írd meg az alaplapod pontos típusát, mert anélkül nem tudjuk, milyen való bele. Ha egy tíz éves alaplapod van, lehet, hogy nincs is már hozzá RAM, vagy éppen tele van és nem lehet tovább bővíteni. Ilyenkor alaplap (és proci) cserére van szükség.
Szóval írd meg, hogy milyen alaplapod van, és mennyi memória van benne jelenleg. Az alaplapod típusát megmondja az Everest nevű program: [link]
Ahelyett hogy a válaszadókat szidod, megadhatnád azokat az infókat, amivel hasznos választ adhatnak neked. Mivel már a második válaszadó erre kért, úgy látom nem érdekel komolyan a téma.
Nagyjából arról van szó, hogy a sok-sok különböző gépbe ugyancsak sokféle memória dukál, bár nem feltétlenül lesz gyorsabb a géped, de ez már a technikai részleteken múlik.
Szóval itt a megoldás rajtad áll. Pl. én azt kérdezném, hogy mi kell a levesbe hogy jó legyen, akkor te is ilyen válaszokat adnál mit az itteniek. Mert ha nem írom le hogy lagziba főzök 300 embernek, vagy a Hiltonba az elnöki kinevezés utáni fogadásra, vagy magamnak a csirkefarhátos ebédhez, akkor relatíve haszontalan válaszokat kaphatok.
Rajta, segíts azoknak, akik hajlandóak választ adni neked.
"köszi annak aki NORMÁLISAN válaszolt a kérdésemre!!"
Jóember, örülhetsz hogy válaszolt valaki egyáltalán, normális válaszhoz először egy értelmesen feltett kérdés kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!