Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Számitógépbe kb mennyibe...

Számitógépbe kb mennyibe kerül a legolcsóbb memória?

Figyelt kérdés
vagy memória lap nem tudom hogy szokták nevezni :) szóval hogy gyorsabb legyen a gép
2010. jan. 13. 13:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Van legalább 3 fajta memória (DDR1, DDR2, DDR3)

Neked melyik kell?

DDR1: 1 gigás 8000-9000

DDR2: 1 gigás 5000-6000

DDR3: 1 gigás 6000-7000

2010. jan. 13. 13:24
 2/12 anonim ***** válasza:

A legolcsóbb az EDO Ram 100 ft egy marék.:)

De ha megírod az alaplapod típusát hasznos választ is írok:)

2010. jan. 13. 13:26
 3/12 anonim ***** válasza:
52%

"szóval hogy gyorsabb legyen a gép"

Ebből már leszűrtem hogy azt se tudja szegény hogy hol van.

2010. jan. 13. 15:07
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

én már a memórialapnál xDDDD

najó ne olcsuk senki se született laptoppal a s*ggében:D

2010. jan. 13. 17:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Tehát: ahány konfiguráció, annyiféle RAM. Írd meg az alaplapod pontos típusát, mert anélkül nem tudjuk, milyen való bele. Ha egy tíz éves alaplapod van, lehet, hogy nincs is már hozzá RAM, vagy éppen tele van és nem lehet tovább bővíteni. Ilyenkor alaplap (és proci) cserére van szükség.

Szóval írd meg, hogy milyen alaplapod van, és mennyi memória van benne jelenleg. Az alaplapod típusát megmondja az Everest nevű program: [link]

2010. jan. 13. 19:11
 6/12 A kérdező kommentje:
köszi annak aki NORMÁLISAN válaszolt a kérdésemre!! hát igen, sajna nem laptoppal a seggembe születtem...de hát ez van.. nem tudom amugy minek irtál!
2010. jan. 13. 19:42
 7/12 A kérdező kommentje:
jah és képzeld tudom hol van!! :P
2010. jan. 13. 19:43
 8/12 anonim ***** válasza:

Ahelyett hogy a válaszadókat szidod, megadhatnád azokat az infókat, amivel hasznos választ adhatnak neked. Mivel már a második válaszadó erre kért, úgy látom nem érdekel komolyan a téma.

Nagyjából arról van szó, hogy a sok-sok különböző gépbe ugyancsak sokféle memória dukál, bár nem feltétlenül lesz gyorsabb a géped, de ez már a technikai részleteken múlik.

Szóval itt a megoldás rajtad áll. Pl. én azt kérdezném, hogy mi kell a levesbe hogy jó legyen, akkor te is ilyen válaszokat adnál mit az itteniek. Mert ha nem írom le hogy lagziba főzök 300 embernek, vagy a Hiltonba az elnöki kinevezés utáni fogadásra, vagy magamnak a csirkefarhátos ebédhez, akkor relatíve haszontalan válaszokat kaphatok.

Rajta, segíts azoknak, akik hajlandóak választ adni neked.

2010. jan. 13. 22:36
 9/12 A kérdező kommentje:
már máshol kaptam választ, ahol hamarabb kérdeztem!amugy meg megköszöntem annak aki normálisan válszolt! én nem nekik irtam,hanem annak a 2 illetőnek, oké hogy hülye vagyok a szg hez, nem tudhatok mindent! csak nem értem h ezt miért kellett feltétlenül kiirni, vagy kiröhögni a másikat!!!
2010. jan. 14. 10:45
 10/12 anonim ***** válasza:

"köszi annak aki NORMÁLISAN válaszolt a kérdésemre!!"

Jóember, örülhetsz hogy válaszolt valaki egyáltalán, normális válaszhoz először egy értelmesen feltett kérdés kéne.

2010. jan. 14. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!